martine met rood jasje

 

  • Aandacht
  • Begrip
  • Geduldig
  • Leergierig
  • Vindingrijk

Dit zijn een aantal kernwaarden waar ik voor sta. Door leergierig te zijn heb ik een enorm brede (technische) kennis. Daardoor en door mijn vindingrijkheid kan ik best veel technische problemen oplossen.

Maar… ik beheers niet alleen de kennis, ik kan het ook geduldig en duidelijk aan jou uitleggen. Ik heb alle aandacht voor jou en jouw probleem. Je hoeft bij mij nooit bang te zijn dat ik een vraag of probleem ‘dom’ vind. Ik vind geen enkele vraag dom. Ik heb er juist veel begrip voor dat jij iets niet (meteen) begrijpt. Iedereen heeft zijn eigen interesse en ik snap het volledig dat jij misschien niet zoveel met techniek hebt als ik;-)

Mijn naam:

Martine

Getrouwd met:

Waldo

1 dochter:

Rosalie

Huisdieren:

1 hond en 2 katten

30 jaar geleden was ik een van de weinige vrouwen die in de IT-wereld zaten. 

Ik was een Windows NT netwerkbeheerder en vond het een super fijn beroep. Toen ik 22 jaar geleden mijn eigen bedrijf startte had ik een duidelijke missie. Ik wilde dat meer vrouwen hun Windows computer gingen begrijpen. Ik vind het geweldig dat er op dit moment steeds meer vrouwen als Technische VA gaan werken.

Ik heb jouw hulp nodig!

Ik krijg nog heel vaak de reactie: ‘ ik wist niet dat er iemand zoals jij was’ en ‘had ik jou maar eerder gevonden’.

Dus heb ik jouw hulp nodig om ‘bekender’ te worden. Geef dus gerust mijn website/ social media door aan je oma, moeder, tante, buurvrouw, collega etc wanneer je weet dat ze mijn hulp nodig hebben.

Veelzijdigheid van Digitale Ondersteuning
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday